Απίστευτες εικόνες κατέγραψε ερασιτεχνική κάμερα από την ανταλλαγή πυροβολισμών ανάμεσα σε αστυνομικούς και ληστές στη Σουηδία.

Κρατώντας αυτόματα, τύπου “AK47” (Καλάσνικοφ), τέσσερις άνθρωποι εισέβαλαν το μεσημέρι της Παρασκευής σε κοσμηματοπωλείο εμπορικού κέντρου στην πόλη Σοντερτάλιε, περίπου 35 χλμ. νότια της πρωτεύουσας Στοκχόλμης και αφού αφαίρεσαν άγνωστο αριθμό κοσμημάτων και πολύτιμων τιμαλφή, επιχείρησαν να διαφύγουν. Στο σημείο είχαν ήδη σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, με αποτέλεσμα οι ληστές να ανοίξουν πυρ εναντίον τους, σε μια ύστατη προσπάθεια να φθάσουν στο κλεμμένο αυτοκίνητο που είχαν σταθμεύσει κοντά στο εμπορικό κέντρο. Κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυρών, ένας από τους ληστές έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος, χτυπημένος από σφαίρα στο κεφάλι, με τους υπόλοιπους τρεις να ξεφεύγουν προσωρινά από τους αστυνομικούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τη χρήση ελικοπτέρου ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας. Τελικά, το απόγευμα της ίδιας ημέρας έγινε γνωστό πως τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τη ληστεία, ένας ακόμη οδηγήθηκε στο κρατητήριο κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία και δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν.

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης