Σκλάβα του σεξ επί 10 χρόνια

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011, 07:16
Σκλάβα του σεξ επί 10 χρόνια
Μία 24χρονη σήμερα γυναίκα εξιστόρησε τη φρίκη που έζησε στα χέρια ενός φύλακα σχολείου επί 10 χρόνια, σε συνέντευξη που έδωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Ο Thomas Hose ήταν ο φύλακας του σχολείου που πήγαινε η Tanya στην Πενσιλβάνια. .Όπως διηγείται η ίδια ο επιστάτης εκμεταλλεύτηκε τη δύσκολη περίοδο που πέρναγε η μικρή για να την προσεγγίσει. Οι γονείς της είχαν χωρίσει, η μητέρα της είχε εξαφανιστεί και ο πατέρας της έκανε ότι δεν είχε παιδί, όπως λέει.

Ο εφιάλτης της Tanya άρχισε όταν ο Thomas την έπεισε να φύγει από το σπίτι της και να πάει να μείνει μαζί του. Τότε την κλείδωσε για 10 χρόνια σε ένα δωμάτιο, της έβαλε ένα κουτί για να κάνει την ανάγκη της, την ανάγκαζε να κάνει σεξ μαζί του και την κλείδωνε στην ντουλάπα όταν καλούσε κόσμο.

Με τα χρόνια κατάφερε να τον πείσει να της επιτρέπει να βγαίνει λίγο στην αυλή, ενώ εκείνος την απειλούσε ότι αν προσπαθούσε να το σκάσει θα την σκότωνε. Τελικά η νεαρή γυναίκα έγινε φίλη με ένα γείτονα ο οποίος κάλεσε την αστυνομία που συνέλαβε τον Thomaw.

Η Tanya Kach ακόμα προσπαθεί να αφήσει πίσω της τις τραγικές στιγμές που έζησε, ενώ φρόντισε να τις αποτυπώσει και σε ένα βιβλίο για να μάθει ο κόσμος την ιστορία της.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2011, 07:26