Σοκ έχει προκαλέσει στην παγκόσμια κοινή γνώμη, η εν ψυχρώ δολοφονία της τραγουδίστριας, Samina Samoon, η οποία βρισκόταν σε εγκυμοσύνη, πάνω στην σκηνή.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται η τραγουδίστρια επί σκηνής και άντρες να ρίχνουν στα πόδια της χαρτονομίσματα, διασκεδάζοντας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα αυτά συμβαίνουν σε κέντρο του Πακιστάν, όταν ξαφνικά ακούγονται πυροβολισμοί και η γυναίκα βρίσκεται νεκρή, πεσμένη πάνω στη σκηνή.

Η 24χρονη αρχικά τραγουδούσε καθιστή όταν μετά από την επιμονή ενός πελάτη σηκώθηκε.
Ο μεθυσμένος άνδρας της ζητούσε επίμονα να χορέψει και η κοπέλα αρνιόταν με αποτέλεσμα να την πυροβολήσει και να την σκοτώσει.

Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου και άφησε την τελευταία της πνοή. Ο σύζυγός της αποκάλυψε πως ήταν έξι μηνών έγκυος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Samina αρνήθηκε να χορέψει επειδή ήταν έγκυος. Η άρνησή της εξαγρίωσε τον δράστη που τη σκότωσε» δήλωσε ο σύζυγός της, σύμφωνα με την Daily Mail και απαίτησε ο δράστης να καταδικαστεί για τη διπλή δολοφονία της συζύγου του και του αγέννητου παιδιού τους.

Ο δράστης, σύμφωνα με το BBC, καθόταν στην πρώτη σειρά και άρχισε να πυροβολεί ενώ η Samina έλεγε το τρίτο τραγούδι της.

Μια όμως από τις σφαίρες τη χτύπησε με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατό της.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή: tribune.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης