Τραγικό θάνατο βρήκε ένας ηλικιωμένος άνδρας όταν δέχτηκε επίθεση από ελέφαντα που κατάφερε να αποδράσει από κάποιο τσίρκο που είχε εγκατασταθεί στο προάστιο των Παρισίων, Lizy-sur-Ourcq.

Η δύο τόνων νεαρή Τάνια, σε κατάσταση έντονου στρες άρπαξε τον άτυχο άνδρα και τον πέταξε με βία στο έδαφος προκαλώντας του τραύματα που λίγες ώρες αργότερα αποδείχθηκαν μοιραία για τη ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο, άφησε τους πάντες άφωνους από τον απίστευτα ευφυή τρόπο με τον οποίο κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του ηλεκτροφόρου σύρματος που την χώριζε από την ελευθερία: Έριξε έναν τεράστιο μουσαμά που βρήκε στον χώρο επάνω στην περίφραξη και στη συνέχεια την παραβίασε, χωρίς το ηλεκτρικό ρεύμα να μπορεί να περάσει στο σώμα της αφού το πλαστικό αυτό κάλυμμα λειτούργησε ως μονωτήρας!

Σύμφωνα με την Αστυνομία αλλά και αυτόπτες μάρτυρες, το ζώο την ώρα της επίθεσης φαινόταν εξαιρετικά αναστατωμένο, και ο 84χρονος έπεσε θύμα της Τάνια, επειδή απλά βρέθηκε μπροστά του…

Μετά και από αυτό το περιστατικό, το οποίο είναι ένα από τα πολλά που έχουν προκληθεί από ζώα τσίρκου, ο αδελφός του θύματος δεσμεύτηκε πως θα κινηθεί νομικά κατά του ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης επιχείρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης