Σκοτώθηκε μαθουσάλας πιστολέρο στο Αρκάνσας

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, 03:49
Σκοτώθηκε μαθουσάλας πιστολέρο στο Αρκάνσας
Ένας άνδρας ηλικίας 107 ετών σκοτώθηκε σήμερα κατά την ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία, στο σπίτι του στο Πάιν Μπλαφ του Αρκάνσας, όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η ανταλλαγή πυροβολισμών σημειώθηκε το Σάββατο όταν η αστυνομία εκλήθη στο σπίτι του ηλικιωμένου, όπου δύο άνθρωποι είχαν δεχθεί επίθεση, αναφέρει το CNN επικαλούμενο αναφορές της αστυνομίας. Αφότου τα δύο άτομα οδηγήθηκαν έξω από το σπίτι του άνδρα, οι αστυνομικοί προσέγγισαν την κρεβατοκάμαρα στην οποία ο 107χρονος, Μονρό Ίσαντορ, κρυβόταν. Σύμφωνα με τις αναφορές, ο άνδρας πυροβόλησε κατά των αστυνομικών μέσα από την κλειδωμένη πόρτα του δωματίου.

Οι αστυνομικοί οπισθοχώρησαν και ζήτησαν περισσότερες ενισχύσεις. Λίγο αργότερα ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τον Ίσαντορ. Επιβεβαίωσαν ότι ήταν οπλισμένος, ενώ κατάφεραν να τοποθετήσουν κάμερα μέσα στο δωμάτιο όπου βρισκόταν κλειδωμένος ο ηλικιωμένος, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Ντέιβιντ Πράις.

Αφού οι διαπραγματεύσεις απέτυχαν, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να γεμίσουν το δωμάτιο με αέριο ώστε να αναγκάσουν τον ηλικιωμένο να εξέλθει, ωστόσο αντ’ αυτού ο άνδρας πυροβόλησε και δεύτερη φορά. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα ο Ίσαντορ να σκοτωθεί. Στις ΗΠΑ υπάρχουν περίπου 53.000 άνθρωποι άνω της ηλικίας των 100 ετών και μόνο το 10% εξ αυτών έχουν ξεπεράσει τα 104 χρόνια της ηλικίας τους.


Πηγή: ΑΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2013, 04:00