Ένα απίστευτο περιστατικό προσπαθούν να διαλευκάνουν οι αστυνομικοί στο Manatee County της Φλόριντα οι οποίοι εντόπισαν μια γυμνή γυναίκα να περιφέρεται τραυματισμένη στην παραλία γυμνιστών Passage Key της περιοχής. Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο σύζυγός της την έσπρωξε από το τζετ σκι στο οποίο επέβαιναν επειδή τον κατηγόρησε ότι τον «έπιασε» στο κρεβάτι με έναν άνδρα.

Η 45χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε την Τετάρτη λόγω σοβαρού κρανιοεγγεφαλικού τραυματισμού που υπέστη πριν βρεθεί στο νερό, καθώς κατά την πτώση χτύπησε το κεφάλι της στο πίσω μέρος του τζετ σκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικώς ο σύζυγός της, ο 49χρονος Μάικ Ντόστερ, συνελήφθη με την κατηγορία της οικογενειακής βίας και η αστυνομία διερευνά κατά πόσο είναι υπεύθυνος και για ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Ντόστερ ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αρχές για την πτώση της γυναίκας του στο νερό. Ο ίδιος κατήγγειλε ότι η γυναίκα του έπεσε από μόνη της και ο ίδιος μετά δεν μπορούσε να την εντοπίσει.

Η καταγγελία που έκανε η σύζυγός του ωστόσο πριν τον θάνατό της, είναι ότι ο Ντόστερ την έσπρωξε τέσσερις φορές από το τζέτ σκι όταν τον κατηγόρησε για ομοφυλοφιλία και εκείνη «σκαρφάλωνε» πάλι επάνω για να τον αντιμετωπίσει. Την τέταρτη φορά υπέστη και το μοιραίο χτύπημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης