Σκότωσε τον διευθυντή του για να μην απολυθεί

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009, 14:18
Σκότωσε τον διευθυντή του για να μην απολυθεί

Δεν είναι και ο πιο ορθόδοξος τρόπος για να μη χάσει κάποιος τη δουλειά του, και όμως, ένας εργαζόμενος στην Ισπανία το έκανε. Σκότωσε το αφεντικό του για να αποφύγει την απόλυση, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα El Pais.

Η ισπανική αστυνομία συνέλαβε τον επικεφαλής των οπτικοακουστικών υπηρεσιών του Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου της Βαρκελώνης, ο οποίος λέγεται ότι προσέλαβε έναν Κολομβιανό δολοφόνο για να σκοτώσει το διευθυντή του κέντρου.

Ο μακαρίτης, πια, σκόπευε να απολύσει τον συλληφθέντα στο πλαίσιο ενός σχεδίου αναδόμησής του, όπως διευκρίνισε η αστυνομία.

Έτσι, φοβούμενος ότι θα χάσει τη δουλειά του, ο «δράστης», μέσω της αδελφής του, προσέλαβε ομάδα Κολομβιανών που ανέλαβαν να βγάλουν από τη μέση το διευθυντή.

Η υπόθεση αυτή, που σχετίζεται με την οικονομική κρίση και την ανεργία, σόκαρε την  κοινή γνώμη της Ισπανίας.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται περιστατικό βίας μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών. Μέσα στη χρονιά, ένα Ισπανός οικοδόμος απήγαγε τον διευθυντή της τράπεζας στην οποία χρωστούσε, ενώ ένας ιδιοκτήτης κατασκευαστικής εταιρίας απειλούσε ότι θα αυτοπυρποληθεί αν δεν διαγραφούν τα χρέη του.

(Πρώτη καταχώρηση: 01 Ιουλίου 2009, 13:07)

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2009, 14:18