Την κατάπληξη και την απόγνωση των γιατρών έχει προκαλέσει η περίπτωση μιας 28χρονης κοπέλας από το Μέμφις, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρότατες επιπλοκές από το 2009, όταν και της χορηγήθηκαν στεροειδή.

Η Σανίνα Άισομ αντιμετώπισε μια σοβαρή κρίση άσθματος πριν από περίπου τρία χρόνια και οι γιατροί προχώρησαν σε θεραπεία με στεροειδή για να την αντιμετωπίσουν. Η κοπέλα άρχισε λίγο μετά να έχει φαγούρα σε όλο της το σώμα και οι γιατροί, πιστεύοντας ότι πρόκειται για αλλεργική αντίδραση, της χορήγησαν περαιτέρω φαρμακευτική αγωγή. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, δεν ήταν το επιθυμητό, καθώς η κατάστασή της επιδεινώθηκε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θεράποντες ιατροί της την πέρασαν από κάθε είδους εξετάσεις και έφτασαν σε μία τρομακτική ανακάλυψη: στο σώμα της κοπέλας δεν φύτρωναν πλέον τρίχες αλλά νύχια. Αυτό έχει προκαλέσει «ασφυξία» στο σώμα της, πόνους, καθώς και μεγάλη ανελαστικότητα, με αποτέλεσμα η δύστυχη κοπέλα να δυσκολεύεται ακόμα και να κινηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυστυχώς, πρόκειται για πρωτοφανές φαινόμενο στα ιατρικά χρονικά, γεγονός που κάνει την ιατρική κοινότητα να μην είναι ιδιαίτερα αισιόδοξη για την αντιμετώπιση του προβλήματος της 28χρονης Σανίνα.

Επιμέλεια: Μάριος Μουτσουρούφης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης