Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ένα σοκαριστικό βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή έναν 58χρονο, λίγα δευτερόλεπτα μετά τη σεξουαλική επίθεση εναντίον έφηβης μαθήτριας.

Σε αυτό, ο δράστης Κρίστοφερ Τζέιμς Μπάεν φαίνεται να απομακρύνεται από τον τόπο του εγκλήματος βάζοντας μάλιστα στην τσέπη το μαχαίρι που χρησιμοποίησε κατά την επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτερόλεπτα νωρίτερα, ένας οδηγός που περνά με το αυτοκίνητο τυχαία από το σημείο, αντιλαμβάνεται την αρρωστημένη πράξη του 58χρονου άνδρα και αφού βάζει όπισθεν, τού φωνάζει να σταματήσει, τρέποντάς τον σε φυγή. Δυστυχώς ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ο Μπάεν παραδέχθηκε την ενοχή του στο δικαστήριο, ομολογώντας πως απείλησε την άτυχη κοπέλα, με μαχαίρι, πριν ασελγήσει εις βάρος της. Οι Αρχές έφθασαν μέχρι το σπίτι του ακολουθώντας τα ίχνη αίματος του κοριτσιού. Εκεί εντόπισαν τo μαχαίρι, τα ματωμένα του ρούχα, αλλά και μια κάμερα που έβλεπε στο δρόμο, με την οποία κατέγραφε τα παιδιά καθώς πήγαιναν σχολείο…

Στο δικαστήριο, ο Αυστραλός δήλωσε μετανιωμένος, υποστηρίζοντας πως βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά και πως δεν είχε ποτέ ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή με άλλη γυναίκα. Καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης