Νέες αντιδράσεις στην πολύκροτη υπόθεση της γυναίκας από το Σουδάν, που καταδικάστηκε σε θανατική ποινή επειδή έγινε χριστιανή, προκαλούν οι δηλώσεις του αδερφού της, ο οποίος υποστηρίζει ότι στην αδερφή του αξίζει να πεθάνει.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CΝΝ, ο Μέριαμ Ιμπραχίμ δήλωσε με απίστευτο κυνισμό και φανατισμό ότι έχει αποκληρώσει την αδελφή του εξαιτίας της απόφασής της να αλλαξοπιστήσει. «Έχει δύο επιλογές. Ή θα μετανιώσει και θα ασπαστεί και πάλι το Ισλάμ, ή θα επιμείνει στην απόφασή της και θα εκτελεστεί» είπε χαρατηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της γυναίκας, που έχει καταδικαστεί για την απόφασή της να αλλάξει πίστη (προκειμένου να παντρευτεί τον άνδρα που αγαπά) σε 100 μαστιγώματα και θάνατο διά απαγχονισμού, δήλωσε ότι άσκησε έφεση επί της απόφασης την Πέμπτη.

Η Ιμπραχίμ πάντως παραμένει στη φυλακή μαζί με τον 18 μηνών γιο της και το νεογέννητο μωρό της, που το έφερε στη ζωή από το κελί της. Η γυναίκα δείχνει μεγάλο κουράγιο και δύναμη χαρακτήρα, και δηλώνει ανένδοτη στην απόφασή της να πιστεύει σε όποιον Θεό η ίδια επιλέγει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης