Μια περιοχή γύρω από αστυνομικό τμήμα στη νότια σουηδική πόλη Λίνκοπινγκ αποκλείστηκε σήμερα το πρωί λόγω ενός αντικειμένου που μοιάζει με δέμα και το οποίο πιθανό να είναι επικίνδυνο, ανέφερε η αστυνομία, μερικές μέρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε σε έναν δρόμο στο ίδιο σημείο.

Η αστυνομία ανέφερε πως ομάδα πυροτεχνουργών θα εξετάσει το αντικείμενο, αλλά ένας εκπρόσωπος είπε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι τα περιστατικά συνδέονται μεταξύ τους, ούτε για απειλές που να σχετίζονται με αντικείμενο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Παρασκευή έκρηξη σε έναν δρόμο με πολυκατοικίες στο Λίνκοπινγκ είχε αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε πολλά κτήρια και να τραυματιστούν ελαφρά περίπου 20 άνθρωποι.

Τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά με εκρηκτικά σε επιθέσεις οι οποίες φέρονται να είχαν σχέση με συμμορίες και η αστυνομία ερευνά αν η έκρηξη της Παρασκευής σχετιζόταν με τοπικές εγκληματικές οργανώσεις.

Στην περιοχή που αποκλείστηκε στο Λίνκοπινγκ βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ένα δικαστήριο και το Σουηδικό Εθνικό Εγκληματολογικό Κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης