Εστιατόριο που σερβίρει χάμπουργκερ ήταν ο στόχος τριών ανήλικων κοριτσιών στο εμπορικό κέντρο Eurostop στο Halmstad της Σουηδίας.

Οι ανήλικες, που φορούσαν μάσκες, απείλησαν το προσωπικό με ένα μαχαίρι και έφυγαν αφού αφαίρεσαν τα χρήματα με τα πόδια για να συλληφθούν μισή ώρα αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία χρησιμοποίησε σκυλιά για τον εντοπισμό τους, σε διαμέρισμα στην ανατολική Χάλμσταντ. Οι έφηβες βρέθηκαν στο διαμέρισμα γύρω στα μεσάνυχτα της Κυριακής.

Συνελήφθησαν και οι τρεις, οι δυο εκ των οποίων αφέθηκαν ελεύθερες αφού ήταν ηλικίας 13 και 14 ετών, ενώ η 16χρονη συνεργός τους κρατήθηκε ως ύποπτη για ληστεία.

«Βρήκαμε σύνεργα ληστείας κατά μήκος του δρόμου μεταξύ του εστιατορίου και του διαμερίσματος, όπως κουκούλες και μαχαίρια,» δήλωσε ο αστυνομικός Jens Christensen σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό. Ο ίδιος είπε ότι τα κορίτσια γνωρίζονταν μεταξύ τους, αλλά δεν ήθελε να σχολιάσει το κατά πόσον ήταν φίλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν κρυμμένα κάτω από ένα από τα παράθυρα διαμερισμάτων. Η αστυνομία κοινοποίησε τη ληστεία στους γονείς των κοριτσιών καθώς και στις κοινωνικές υπηρεσίες.

Επιμέλεια: Σοφία Χρονοπούλου
Πηγή: The local Sweden news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης