«Σταματήστε τις προκλήσεις»

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 01:15
«Σταματήστε τις προκλήσεις»
Έκκληση προς τη Β. Κορέα να σταματήσει τις προκλήσεις και να συνεργαστεί με τη διεθνή κοινότητα προκειμένου να επιστρέψει η ηρεμία στην Κορεατική, απηύθυνε ο υπουργός Άμυνας των Η.Π.Α..

«Δε διαθέτω κάποια συγκεκριμένη πληροφορία σχετικά με το εάν και κατά πόσον θα προχωρήσουν ή όχι σε πρόσθετες προκλήσεις αυτή τη στιγμή. Αλλά και πάλι, θα τους καλούσα εντόνως να μην προβούν σε οποιουδήποτε είδους πρόκληση, είτε πρόκειται μια πυρηνική δοκιμή ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια, που θα προκαλούσε μεγαλύτερη αστάθεια σε μια επικίνδυνη περιοχή του κόσμου», τόνισε από την πρωτεύουσα της Βραζιλίας όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει έντονη φημολογία πως η Πιονγκγιάνγκ θα προχωρήσει σε νέα δοκιμή βαλλιστικού πυραύλου, μετά την αποτυχημένη εκτόξευση της 13ης Απριλίου, εν μέσω εορτασμών τότε των 100 χρόνων από τη γέννηση του ιδρυτή του κουμουνιστικού κράτους, Kim II-sung.

Διαβάστε επίσης:
Κίνα-Β. Κορέα… συμμαχία στον απόηχο της εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Απριλίου 2012, 06:35

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 01:15