Στο «σφυρί» τα μωβ γυαλιά του Έλβις Πρίσλεϊ και ένα LP των Beatles

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016, 11:22
Στο «σφυρί» τα μωβ γυαλιά του Έλβις Πρίσλεϊ και ένα LP των Beatles
Τα μωβ γυαλιά του Έλβις Πρίσλεϊ και ένα LP (βινύλιο) των Beatles με την υπογραφή των μελών του θρυλικού συγκροτήματος είναι μεταξύ των μουσικών ενθυμίων που πρόκειται να βγουν σε δημοπρασία στο Λος Άντζελες τον επόμενο μήνα.

Αντικείμενα εμβληματικών μορφών του ροκ εντ ρολ, του Έρικ Κλάπτον, των U2 και πολλών άλλων περιλαμβάνονται στη δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος Julien’s Auctions στις 5 Νοεμβρίου.

Οι εκπρόσωποι του οίκου αναμένουν η κιθάρα του Σλας, μέλους των Guns N' Roses να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των συλλεκτών. Η τιμή της αναμένεται να ξεπεράσει τα 80.000 δολ, σύμφωνα με το Reurers.

Στη δημοπρασία Icons and Idols: Rock n’ Roll Action o Έρικ Κλάπτον προσφέρει 20 αντικείμενα, ρούχα, μπότες με την υπογραφή του, αντικείμενα από την καριέρα και την προσωπική του ζωή. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα δοθούν στο Crossroads Centre, ίδρυμα που ίδρυσε το 2007.

Δύο σπάνιες φωτογραφίες του Πρινς με μία κιθάρα του 1959 Gibson L48, η οποία επίσης βγαίνει σε δημοπρασία και το τζάκετ που φορούσε ο τραγουδιστής στην πρεμιέρα του Under the Cherry Moon στο Σέρινταν του Ουαϊόμινγκ το 1986 είναι μεταξύ των ιδιαίτερων αντικειμένων που θα πωληθούν.Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016, 11:23