Στο στόχαστρο των τζιχαντιστών φέρεται να έχει μπει η βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει η «Daiy Mail». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επικαλούμενη αποκλειστικές πληροφορίες, η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν επίθεση κατά της βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας το ερχόμενο Σάββατο, όταν θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 70 χρόνια από τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στις εκδηλώσεις θα συμμετάσχουν ο πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, αξιωματούχοι και περισσότεροι από 1.000 βετεράνοι στρατιωτικοί με τις οικογένειές τους. Παράλληλα, χιλιάδες πολίτες πρόκειται να βρεθούν στους δρόμους γύρω από το Whitehall και το Αββαείο του Γουέστμινστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, τόσο η αστυνομία όσο και η MI5 συμμετέχουν σε μια ξέφρενη κούρσα ενάντια στον χρόνο προκειμένου να ανατρέψουν το σχέδιο δολοφονίας, ενώ στόχος του ISIS αποτελεί και ο πρίγκιπας Κάρολος. 

«Παρόλο που η απειλή για τρομοκρατικό χτύπημα είναι πολύ σοβαρή, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε τους πολίτες ότι θα πάρουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για τις εκδηλώσεις» ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, ενώ η «Daily Mail» αναφέρει ότι οι Αρχές σχεδιάζουν να λάβουν δρακόντεια μέτρα για την ημέρα των εκδηλώσεων.

Στην περίπτωση πάντως που το σχέδιο των τζιχαντιστών είναι υπαρκτό, σημαίνει ότι επιθυμούν να προκαλέσουν ένα τρομοκρατικό χτύπημα ανάλογο με εκείνο των αδελφών Τσαρνάεφ στον Μαραθώνιο της Βοστώνης, τον Απρίλιο του 2013. Κι αυτό διότι επιλέγουν μία ημέρα που χιλιάδες πολίτες θα βρίσκονται στους δρόμους της Αγγλίας και όλες οι εκδηλώσεις θα έχουν τηλεοπτική κάλυψη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης