Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail σε λίγες ημέρες, ένα από τα μεγαλύτερα στούντιο κινηματογραφικών ταινιών θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση, ενώ το σενάριο έχει ήδη ξεκινήσει να γράφεται. Και η ιστορία; Γνωστή σε όλο τον κόσμο! Ταινία αφιερωμένη στη ζωή και τις περιπέτειες του Όσκαρ Πιστόριους.

Η ιστορία του Όσκαρ Πιστόριους θα γίνει ταινία, με τον γοητευτικό Ράιαν Γκόσλινγκ και την εκθαμβωτική Σαρλίζ Θερόν να έχουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, υποδυόμενοι τον αθλητή και την άτυχη συντροφό του Ρίβα Στίνκαμπ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

  

Από το Χόλυγουντ, αναφέρεται ότι υπάρχουν ήδη δύο σενάρια σχετικά με το τι πραγματικά συνέβη με τον Όσκαρ και τη Ρίβα κι ένα από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο αναμένεται να κάνει τη μεγάλη ανακοίνωση σύντομα. «Έχεις έναν από τους πιο επιτυχημένους και διάσημους αθλητές που συνελήφθη και δικάζεται και μία πολύ όμορφη γυναίκα που σκοτώνεται βιαίως. Με το που ξέσπασε το σκάνδαλο, τα σενάρια άρχισαν να γράφονται» τονίζουν καλά ενημερωμένες πηγές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Ράιαν έχει τον μαγνητισμό που χρειάζεται για να επιτύχει η συγκεκριμένη ταινία, άσε που έχει κι αυτό το μυστήριο γύρω του. Κι αν δημοσίως λέει ότι θέλει να ξεκουραστεί από τον κινηματογράφο, οι αρμόδιοι θα δώσουν μάχη για να τον πείσουν μόλις ολοκληρωθούν τα σενάρια». Η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του ηθοποιού «How To Catch A Monster» αναμένεται στους κινηματογράφους το επόμενο έτος και συμπρωταγωνιστούν οι Eva Mendes και Christina Hendricks.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης