Ντομινίκ Στρος Καν: Ναι, έκανα όργια

Ντομινίκ Στρος Καν: Ναι, έκανα όργια
Τον αποτροπιασμό του για την πρακτική της «χρήσης ιερόδουλων» αλλά και την «ευχαρίστηση της σεξουαλικής συνεύρεσης» κατά την διάρκεια των «ροζ πάρτι» στα οποία συμμετείχε, εξέφρασε ο πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ντομινίκ Στρος-Καν, που δικάζεται σε γαλλικό δικαστήριο με την κατηγορία της μαστροπείας.

Ο κάποτε άκρως δημοφιλής πολιτικός άνδρας της Γαλλίας δήλωσε ότι δεν διέπραξε «το παραμικρό έγκλημα», ενώ διαβεβαίωσε τους δικαστές του ότι δεν γνώριζε ότι συμμετείχαν ιερόδουλες στις συγκεντρώσεις που οργανώνονταν μεταξύ ενός συγκεκριμένου κύκλου φίλων.

«Νιώθω αποτροπιασμό για την πρακτική που συνιστά να χρησιμοποιούνται ιερόδουλες», τόνισε ενώπιον του δικαστηρίου της Λιλ. «Αυτό δεν με ικανοποιεί, διότι μου αρέσει αυτό που συνιστά ένα πάρτι από μόνο του». «Όλος ο κόσμος έχει δικαίωμα στο να έχει προσωπική ζωή» τόνισε ο ίδιος.

Ερωτηθείς για το πώς εκείνος ορίζει τα «ροζ πάρτι» στα οποία συμμετείχε, ο Στρος Καν εξήγησε ότι «επρόκειτο για βραδιές όπου ζευγάρια, μόνοι άνδρες ή μόνες γυναίκες συναντιούνταν για την ευχαρίστηση της ερωτικής συνεύρεσης, όχι για συναισθηματικούς λόγους».

«Δεν θεωρώ τον εαυτό μου διοργανωτή των συγκεντρώσεων αυτών» προσέθεσε ο ίδιος.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν επιχείρησε να μετριάσει τις εντυπώσεις όσον αφορά στη συχνότητα των συγκεντρώσεων ομαδικού σεξ. «Υπάρχει η εντύπωση μιας φρενήρους δραστηριότητας (...). Δεν υπήρχε τέτοια αχαλίνωτη δραστηριότητα», είπε καταμετρώντας «τέσσερις συναντήσεις κάθε χρόνο για ένα διάστημα δύο ετών».

Μια ενάγουσα, πρώην ιερόδουλη, διαβεβαίωσε την Τετάρτη ότι δε μίλησε ποτέ «για χρήματα», «για χρέωση ή ο,τιδήποτε άλλο» με τον DSK κατά τη διάρκεια μιας βραδιάς που πέρασαν μαζί σε ξενοδοχείο του Παρισιού.

Η ίδια υποστήριξε ότι την είχε προειδοποιήσει για τον εξέχοντα πελάτη της ένας επιχειρηματίας που θαύμαζε τον Στρος-Καν, ο Νταβίντ Ροκέτ, την οποία είχε προσλάβει έπειτα από μία συνάντηση για να «δει» εάν εκείνη θα μπορούσε να «ταιριάξει με αυτόν τον κύριο».

Η φωνή της έσπασε όταν, προσπαθώντας να αφηγηθεί τα γεγονότα εκείνης της βραδιάς, αναφέρθηκε σε μια «βίαιη, αλλά συναινετική» επαφή με τον «DSK».

«Το χαμόγελό του με έχει σημαδέψει από την αρχή έως το τέλος. Είχε τον αέρα της ικανοποίησης για ό,τι έκανε», σημείωσε η νεαρή γυναίκα.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015, 20:57