Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Μεγάλης Βρετανίας η αποκάλυψη μιας έφηβης μαθήτριας, ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τη δασκάλα της στο μάθημα της μουσικής. Η 26χρονη εκπαιδευτικός Helen Goddard συνελήφθη και πλέον αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης. Παρόλα αυτά, η κατά πολλά χρόνια νεότερή της κοπέλα, επιμένει ότι θα συνεχίσουν τη σχέση τους, μόλις η ίδια κλείσει τα 16 της χρόνια, αφού είναι τρελά ερωτευμένη με την δασκάλα της.

Η Goddard, γνωστή στο σχολείο θηλέων City του Λονδίνου και ως «jazz lady», ομολόγησε το παράπτωμά της στο δικαστήριο και παραδέχτηκε ότι ήρθε κοντά με τη μαθήτριά της στις αρχές του χρόνου. Όπως είπε η Goddard, αρχικά παρέδιδε στην 16χρονη κάποια ιδιαίτερα μαθήματα, τα οποία όμως στη συνέχεια μετατράπηκαν σε ερωτικά ραντεβού. Το «ένοχο» μυστικό τους αποκάλυψε άγνωστη πηγή τον προηγούμενο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν οι αρμόδιες Αρχές επισκέφθηκαν το σπίτι της έφηβης για έρευνα, με έκπληξή τους ανακάλυψαν ότι η 16χρονη έμενε μαζί με την δασκάλα της. Ακολούθησε η σύλληψη της Goddard, αλλά και η κατάσχεση αρκετών ερωτικών παιχνιδιών, που βρέθηκαν στο σπίτι της στο Greenwich. Ακόμα δεν έχει οριστεί ποινή για την «άτακτη» δασκάλα, από το δικαστήριο Southwark Crown, αλλά το σίγουρο είναι ότι και να μην καταδικασθεί, δε θα μπορεί πια να διδάξει σε σχολείο. Η τελική απόφαση αναμένεται στις 21 Σεπτεμβρίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης