Τα θέλει όλα ο Χαμντί Ακίν

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013, 12:02
Τα θέλει όλα ο Χαμντί Ακίν
Για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα ένας συγκεκριμένος μεγαλοεπενδυτής από την Τουρκία εκδηλώνει ενδιαφέρον για τις μαρίνες και τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας μας.

Ο Χαμντί Ακίν, ένας από τους πιο επιφανείς επιχειρηματίες της γείτονος χώρας, δεν κρύβει το ενδιαφέρον της «Akfen Holding» της οποίας είναι πρόεδρος και είναι γνωστή για τις συμμετοχές της σε διαφορα project υποδομών, λιμένων και περιφερειακών αεροδρομίων στην Τουρκία. Ο Ακίν που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 1975 διακρίνεται από το δυναμισμό των επιχειρήσεών, την σκληρή δουλειά αλλά και την ανάμειξή του σε εθελοντικές προσπάθειες. Το 2001 μάλιστα διετέλεσε αντιπρόεδρος της Φενέρμπαχτσε.

Μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στο πρακτορείο ειδήσεων «Ανατολή» ο Ακίν είχε σημειώσει χαρακτηριστικά: «Ναι, ενδιαφερόμαστε να λάβουμε μέρος και να ανταγωνιστούμε για ορισμένα περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα τα οποία πρόκειται να ιδιωτικοποιηθούν. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και μην αποκλείετε εκπλήξεις για μεγάλες επενδύσεις μας στη χώρα».


Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013, 12:21