Η βρετανική εφημερίδα «Sun» δημοσιεύει σήμερα, Παρασκευή, μια γυμνή φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι από τις διακοπές του στο Λας Βέγκας, καταφέρνοντας να «σπάσει» μια συμφωνία η οποία της απαγόρευε τη δημοσίευση των επίμαχων φωτογραφιών από την παραμονή του «γαλαζοαίματου» στην αμερικανική πόλη.

Την Πέμπτη, οι εφημερίδες στη Βρετανία δε δημοσίευσαν τις εικόνες του γυμνού εγγονού της βασίλισσας Ελισάβετ, δίπλα σε μια επίσης γυμνή άγνωστη γυναίκα, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Λας Βέγκας, μετά από δικαστικό αίτημα του Μπάκιγχαμ που ζήτησε σεβασμό της ιδιωτικής ζωής του «γαλαζοαίματου». Ωστόσο, η «Sun» αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία του γυμνού Πρίγκιπα να καλύπτει με τα χέρια του επίμαχο σημείο του σώματός του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


(Τα εξώφυλλα της Πέμπτης και της Παρασκευής)

Όπως επεσήμανε εκπρόσωπός της, εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν δει ήδη τις «επίμαχες» εικόνες, επομένως οι αναγνώστες της είχαν το δικαίωμα να τις δουν επίσης.

«Η απόφαση για τη δημοσίευση δεν ήταν εύκολη αλλά το θέμα αφορά στην Ελευθερία του Τύπου. Πρόκειται για μια γελοία κατάσταση όπου την φωτογραφία μπορούν να τη δουν εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μέσω Διαδικτύου, αλλά δεν μπορούν να τη δουν στην πιο δημοφιλή εφημερίδα της Βρετανίας, την οποία διαβάζουν οκτώ εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα», πρόσθεσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο φωτογραφίες του γυμνού Πρίγκιπα, ο οποίος έχει τη φήμη «playboy», δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά στην ιστοσελίδα TMZ.

Διαβάστε επίσης:
Ο πρίγκιπας Χάρι γυμνός στο Λας Βέγκας, Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012, 10:08

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης