Τα εύσημα του Τραμπ στον... εαυτό του για τις 100 ημέρες προεδρίας του

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, 21:54
Τα εύσημα του Τραμπ στον... εαυτό του για τις 100 ημέρες προεδρίας του
Τα εύσημα στον εαυτό του για τις 100 πρώτες ημέρες της προεδρίας του απένειμε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Προχωράμε απίστευτα καλά, κάνουμε τεράστια πράγματα».

«Πιστεύω ότι δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ κάτι τέτοιο» είπε ο επικεφαλής του αμερικανικού κράτους με την ευκαιρία της υπογραφής ενός διατάγματος στο «Δωμάτιο Ρούσβελτ» στον Λευκό Οίκο.
«Οι 100 ημέρες είναι μια ψευδής προθεσμία όμως επιτρέψτε μου να σας πω ένα πράγμα: κανείς δεν έχει κάνει αυτά που εμείς καταφέραμε να κάνουμε σε διάστημα 100 ημερών, επομένως είμαστε πανευτυχείς» συμπλήρωσε.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μετέβη κατόπιν στην Ατλάντα (Τζόρτζια) όπου θα εκφωνήσει μια ομιλία στο ετήσιο συνέδριο της Εθνικής Ένωσης Όπλων (NRA), ενός πανίσχυρου λόμπι που ανακοίνωσε από πολύ νωρίς στην προεκλογική εκστρατεία για τον προεδρικό θώκο ότι στηρίζει τον δισεκατομμυριούχο.

Από τις δικαστικές ήττες (για τη μετανάστευση) έως την πολιτική ήττα στο Κογκρέσο (για το σύστημα υγείας) ο μεγιστάνας χρειάστηκε να κάνει στροφή 180 μοιρών σε πολλές από τις υποσχέσεις της προεκλογικής του εκστρατείας και οι πρώτοι μήνες στον Λευκό Οίκο μόνο εύκολοι δεν ήταν, σημειώνει μεταξύ άλλων το Γαλλικό Πρακτορείο.
Πληροφορίες από: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017, 21:54