Για «ροζ αταξίες» κατηγορούνται ο υφυπουργός του Σαρκοζί, Ζορζ Τρον, και ο Σοσιαλιστής Τζακ Λανγκ, βαδίζοντας στα χνάρια του πρώην επικεφαλής του Δ.Ν.Τ., Ντομινίκ Στρος-Καν.

Η περιβόητη καμαριέρα άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, εγκαινιάζοντας μια νέα εποχή, η οποία σε τίποτα δεν θυμίζει τη σιγή ιχθύος που επικρατούσε μέχρι πρότινος γύρω από την ιδιωτική ζωή των πολιτικών. Πολλοί αναρωτιούνται ποιοι θα είναι οι επόμενοι έκπτωτοι και, σύμφωνα με την ευρωβουλευτή και πρώην υπουργό Δικαιοσύνης Ρασιντά Νταντί, δεν είναι λίγοι οι πολιτικοί που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, μετά τη θύελλα Στρος-Καν, εφόσον έχουν κι αυτοί το δικό τους ροζ ιστορικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αν οι εξωσυζυγικές σχέσεις δεν συνιστούσαν ποτέ πραγματικό σκάνδαλο για τη Γαλλία, σίγουρα δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες οι καταγγελίες για σεξουαλικά εγκλήματα και δηλώσεις όπως αυτές του φιλοσόφου και πρώην υπουργού Παιδείας Λικ Φερί, ο οποίος αναφέρθηκε σε άλλον πρώην υπουργό, λέγοντας ότι είχε εμπλακεί παλιότερα σε όργια με μικρά αγόρια στο Μαρόκο.

Παρότι, ελλείψει αποδείξεων, δεν ανέφερε όνομα, οι φήμες ότι πρόκειται για τον Σοσιαλιστή Τζακ Λανγκ άρχισαν να οργιάζουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», ο ίδιος ο Λανγκ έκανε λόγο για ανυπόστατους ισχυρισμούς, ενώ ο συνιδρυτής του Marianne διαβεβαίωσε ότι συζήτησε με τον Φερί και το όνομα που του εκμυστηρεύτηκε δεν ήταν αυτό του Λανγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε, μη ξεχνάμε τον Φρανσουά Μιτεράν και τον Ζακ Σιράκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης