Ο τίμιος ταξιτζής της Μπανγκόκ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012, 15:30
Ο τίμιος ταξιτζής της Μπανγκόκ
Ένας Ταϊλανδός ταξιτζής επέστρεψε σήμερα χρυσά κοσμήματα, αξίας 426.230 δολαρίων, τα οποία είχε ξεχάσει μέσα στο ταξί του ένα ζευγάρι.

Ο Σακσρί Καετσρίγκεου παρέδωσε μια βαλίτσα, η οποία περιείχε χρυσά αντικείμενα, βάρους 8,1 κιλών, στις αστυνομικές αρχές της Μπανγκόκ, αφού την Πέμπτη έκανε έκκληση για την επιστροφή τους ο ραδιοφωνικός σταθμός του Σώματος.

«Δεν τα επέστρεψα νωρίτερα, γιατί δεν είχα ανοίξει τη βαλίτσα πριν ακούσω την ανακοίνωση και δεν γνώριζα ότι περιείχε χρυσό» είπε ο Σακσρί στην αστυνομία και πρόσθεσε ότι η βαλίτσα δεν έφερε κάποια διεύθυνση ή τηλέφωνο επικοινωνίας.

Οι ιδιοκτήτες των κοσμημάτων -ο 60χρονος Εκαράτ Κανοκγουανακόρν και η 58χρονη σύζυγός του Σουράτ- είχαν ξεχάσει τη βαλίτσα στο μπροστινό κάθισμα του ταξί το βράδυ της Τετάρτης, αφού προηγουμένως θυμήθηκαν να πάρουν μαζί τους τρεις μεγαλύτερες βαλίτσες από το πίσω κάθισμα.

Το ζευγάρι, που είναι ιδιοκτήτες κοσμηματοπωλείου στη βορειοανατολική πόλη Ουμπόν Ραθτσασίμα, είχε ζητήσει από τον ραδιοφωνικό σταθμό να κάνει έκκληση για την επιστροφή του χρυσού.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012, 16:58