Σάλο στις ΗΠΑ προκαλούν οι… μίνι φούστες που φόρεσαν οι κόρες του Μπ. Ομπάμα στην καθιερωμένη εκδήλωση για για την «απονομή χάριτος» σε γαλοπούλες στο Λευκό Οίκο. Το ντύσιμο της Σάσα και της Μαλία προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά των Ρεπουμπικανών με την εκπρόσωπο γερουσιαστή να αναφέρει: «Αγαπητή Σάσα και Μαλία, καταλαβαίνω ότι διανύετε και οι δύο αυτά τα απαίσια εφηβικά χρόνια, όμως είστε μέρος της Πρώτης Οικογένειας.

Προσπαθήσετε να δείξετε μία κλάση, σεβαστείτε τουλάχιστον τον ρόλο σας». Αυτό έγραψε μεταξύ άλλων η εκπρόσωπος του ρεπουμπλικανού γερουσιαστή Στιβ Φίντσερ, Ελίζαμπεθ Λάουτεν στο Facebook. Αυτό όμως που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε σημείο που εκατοντάδες χρήστες να ζητούν επιτακτικά την απόλυση της Λάουτεν, ήταν η διαπίστωση πως οι γονείς τους δεν αποτελούν πρότυπο, καθώς και μία τελευταία προτροπή προς τις κόρες του Ομπάμα: «Ντυθείτε σαν να αξίζετε τον σεβασμό και όχι μια θέση σε μπαρ»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η Λάουτεν επανήλθε στο Facebook αφενός για να σβήσει τα προσβλητικά σχόλια και αφετέρου για να απολογηθεί. Αφού «προσευχήθηκε πολλές ώρες» – όπως επακριβώς έγραψε στον λογαριασμό της – και αφότου το συζήτησε με τους γονείς της, αναγνώρισε πόσο σκληρά ήταν τα λόγια της.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης