Τελέσθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου Παραλιμνίου η κηδεία του Ισαάκ Ισαάκ οποίος απεβίωσε την Πέμπτη σε ηλικία 68 ετών.

Πρόκειται για τον πατέρα του Τάσου Ισαάκ που  είχε δολοφονηθεί στις 11 Αυγούστου του 1996, κατά τη διάρκεια αντικατοχικής διαδήλωσης στην περιοχή της νεκρής ζώνης στη Δερύνεια της Επαρχίας Αμμοχώστου. Της κηδείας προέστη ο Μητροπολίτης Κωνσταντίας- Αμμοχώστου Βασίλειος και την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Άμυνας, Δημήτρης Ηλιάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης, παρέστη η πρώτη ακόλουθος της ελληνικής πρεσβείας Ελένη Βακάλη. Επικήδειο εκφώνησε ο δήμαρχος Παραλιμνίου, Θεόδωρος Πυρίλλης, ο οποίος απευθυνόμενος στον νεκρό είπε ότι ο θάνατος είναι πάντοτε σκληρός, «αλλά για σένα στάθηκε σκληρότερος, αφού δυστύχησες να θάψεις το λεβέντη σου για τον οποίο θρηνούσες μέχρι την τελευταία σου πνοή». Η επιθυμία σου να λογοδοτήσουν οι ένοχοι του στυγερού εγκλήματος δεν πραγματοποιήθηκε, είπε ο δήμαρχος Παραλιμνίου και διαβεβαίωσε: «Να είσαι σίγουρος ότι εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα, μέχρι η ευχή σου να πραγματοποιηθεί».

Διαβάστε επίσης «Έφυγε» ο Ισαάκ Ισαάκ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή βίντεο: ant1wo.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης