Σε χειρουργική επέμβαση αναμένεται να υποβληθεί ο πρίγκιπας Φίλιππος στη «γαστρική χώρα» μετά την χθεσινή του νοσηλεία και τις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν. Σύμφωνα με το παλάτι του Μπάκινγχαμ, η εγχείριση θα λάβει χώρα σήμερα «υπό γενική αναισθησία».

Ο σύζυγος της Βασίλισσας – την ερχόμενη Δευτέρα θα κλείσει τα 92 του χρόνια – εισήχθη χθες σε ιδιωτική κλινική του Λονδίνου και οι γιατροί εκτιμούν ότι θα χρειαστεί να παραμείνει κλινήρης για σχεδόν δύο εβδομάδες. Η επίσημη ανακοίνωση έκανε λόγο πως η νοσηλεία, οι εξετάσεις και η επέμβαση ήταν προγραμματισμένες και όχι έκτακτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του BBC στο παλάτι, δημοσίως λέγεται πως ο πρίγκιπας Φίλιππος φαινόταν να είναι καλά στην υγεία και κυρίως σε καλή διάθεση. Off the record, συζητείται ότι η επέμβαση είναι αρκετά σημαντική και πως το Παλάτι είναι «υπερβολικά καθησυχαστικό».

Θυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα ο πρίγκιπας έκανε αρκετές επισκέψεις στην κλινική, τις οποίες το γραφείο Τύπου του Μπάκινγχαμ χαρακτήριζε «προγραμματισμένες και προληπτικές».

Πιθανώς, η άλλη όψη του νομίσματος να είναι πως στις προγραμματισμένες εξετάσεις μπορεί να εντοπίστηκε κάτι ανησυχητικό. Χωρίς να έχει γίνει γνωστή η ακριβής φύση του προβλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο ο πρίγκιπας Φίλιππος


Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης