Ο δημιουργός του «Χάμιλτον» Λιν Μάνουελ Μιράντα και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο εγκαινίασαν νέο κέντρο εμβολιασμού κατά της Covid-19 στην Times Square με σκοπό την επανεκκίνηση της βιομηχανίας ψυχαγωγίας της πόλης.

«Θέλουμε να συναντηθούμε ξανά και θέλουμε να πούμε ιστορίες στο σκοτάδι» δήλωσε ο Λιν Μάνουελ Μιράντα, σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του επιτυχημένου μιούζικαλ για τον Αλεξάντερ Χάμιλτον. «Δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό εάν δεν αισθανόμαστε ασφαλείς και αν δεν αισθάνεστε εσείς ασφαλείς. Έτσι το πρώτο βήμα σε αυτή τη διαδικασία είναι να κάνουμε τους εμβολιασμούς μας και θα ακολουθήσουν τα επόμενα βήματα» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα θέατρα του Μπρόντγουεϊ παραμένουν κλειστά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού από τον Μάρτιο του περασμένου έτους. Ο Ντε Μπλάζιο δήλωσε ότι ελπίζει πως οι ειδικοί χώροι εμβολιασμού θα βοηθήσουν τη βιομηχανία να ανοίξει ξανά τον Σεπτέμβριο.

Το νέο κέντρο εμβολιασμού στην Times Square θα είναι ανοιχτό σε εργαζόμενους στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση, δήλωσε ο δήμαρχος, ο οποίος τόνισε τη σημασία της βιομηχανίας ψυχαγωγίας για τη ζωή της πόλης.

«Ναι, είναι τμήμα της οικονομίας μας. Πολύ πιο σημαντικό είναι κομμάτι της ταυτότητάς μας» διευκρίνισε ο δήμαρχος Ντε Μπλάζιο. «Είναι μία πλευρά του ποιοι είμαστε, είναι μέρος της καρδιάς μας. Σε αυτή την πόλη, το θέατρο, η μουσική, ο χορός, ο κινηματογράφος, η τηλεόραση είναι η έκφραση όλων όσων είναι η Νέα Υόρκη. Είναι η δημιουργικότητά μας, είναι η καρδιά και η ψυχή μας. Κάνουμε κάτι εδώ που δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο κέντρο εμβολιασμού, που στεγάζεται σε έναν πρώην χώρο ψυχαγωγίας, NFL Experience, θα διευθύνει η Σούζαν Σάμπλαϊνερ, θεατρική παραγωγός και διευθύντρια της εταιρείας του μιούζικαλ «Wicked».

Πηγή: ΑΠΕ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης