Δεόντως τίμησαν την Πρωταπριλιά τα διεθνή Μέσα. Μεταξύ άλλων, ο Σαίξπηρ έγινε Γάλλος, η Google θα μετονομαστεί σε Topeka, ενώ όσοι εμβολιάστηκαν κατά του ιού H1N1 θα μπορούν να χρησιμοποιούν το Mετρό χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο!

Μία από τις πολλές πρωταπριλιάτικες φάρσες, που έκαναν σήμερα τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, αφορούσε τον Γουίλιαμ Σαίξπηρ, τον διάσημο Άγγλο συγγραφέα, δραματουργό και ποιητή, τον οποίο το BBC «βάφτισε»… Γάλλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα, η εταιρεία – κολοσσός στον τομέα του διαδικτύου, Google, ανακοίνωσε σήμερα πως θα μετονομαστεί σε «Topeka», για να τιμήσει την ομώνυμη πόλη του Κάνσας, που πριν από λίγο καιρό μετονομάστηκε σε Google! Μάλιστα, στην πρώτη σελίδα της Google οι χρήστες έβλεπαν, αντί για το γνωστό λογότυπο, τη λέξη Topeka.

Το δε φιλανδικό κανάλι «MTV3» έγραψε στην ιστοσελίδα του ότι από τα μέσα Απριλίου τα αυτοκίνητα της Formula 1 θα κινούνται σε τρεις τροχούς!

Ακόμα και ιός Η1Ν1 έγινε αφορμή για «λευκά ψέματα», με τη σουηδική εφημερίδα «Metro» να αναφέρει ότι τοποθετήθηκε ένα τσιπάκι σε όσους Σουηδούς εμβολιάστηκαν κατά του ιού της νέας γρίπης Α, ώστε να μπορούν να μπαίνουν στο Μετρό χωρίς να πληρώνουν εισιτήριο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης