Ένας 19χρονος από το Λονδίνο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την απόρριψη από την κοπέλα που του άρεσε και την παρενοχλούσε καθημερινά μέσω γραπτών μηνυμάτων στο κινητό και στο facebook. Ο νεαρός όμως, έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο και έστειλε περισσότερα από 11.400 μηνύματα σε χρονικό διάστημα ενός μήνα με αποτέλεσμα η κοπέλα να υποβάλει μήνυση.

Ο Σκοτ Κίνσεϊ έστελνε περίπου 300 μηνύματα την ημέρα επί 38 συνεχόμενες ημέρες στην αγαπημένη του Κέιτι Χόκινς, τα περισσότερα από τα οποία ήταν σεξουαλικού και χυδαίου περιεχομένου. Όταν η Χόκινς κατήγγειλε το περιστατικό, οι αστυνομικοί προειδοποίησαν τον 19χρονο να σταματήσει. Τότε, εκείνος χρησιμοποίησε το κινητό ενός φίλου του και έστειλε επιπλέον 44 μηνύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικώς, η νεαρή υπέβαλε μήνυση και κατά την εκδίκαση της υπόθεσης την Τετάρτη, το δικαστήριο βρήκε τον Χόκινς ένοχο για παρενόχληση, σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 11 μηνών.

Οι δύο νεαροί γνωρίστηκαν τον Μάιο του 2013 μέσω facebook και αντάλλαξαν αριθμούς κινητών τηλεφώνων. Ξεκίνησαν να στέλνουν γραπτά μηνύματα και ο Κίνσεϊ διεκδίκησε να συνάψουν σχέση. Η Χόκινς απάντησε ότι προτιμά να παραμείνουν φίλοι. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, τα μηνύματα του 19χρονου έγιναν απειλητικά και χυδαία. Της έστειλε 7.791 γραπτά μηνύματα από το κινητό του και 3.619 μέσω facebook. Επιπλέον έστειλε σε ένα φίλο της Χόκινς προειδοποιητικό γραπτό μήνυμα να μην φλερτάρει μαζί της καθώς όπως ανέφερε: «Είναι δική μου!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης