Κάτι από το παραμύθι με τον βοσκό που φώναζε «λύκος» συνέχεια, μέχρι που στο τέλος κανείς δεν τον πίστευε θυμίζει η αιτιολόγηση που έδωσε ο πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σχετικά με τις νέες αποκαλύψεις νεαρών γυναικών – συνοδών πολυτελείας ότι συνευρέθηκαν ερωτικά μαζί του επί πληρωμή.

Από τη Λιβύη όπου βρίσκεται ο Μπερλουσκόνι χαρακτήρισε ««αβάσιμες και χωρίς πραγματικά στηρίγματα» και είπε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Διερωτώμαι για ποιο λόγο το κάνουν. Μια κοπέλα που δηλώνει μπροστά σε όλο τον κόσμο ότι είναι μια ιερόδουλη, χάνει κάθε μελλοντική ευκαιρία να μπορέσει να δουλέψει. Προσπαθώ να καταλάβω ποιος τις έχει πληρώσει…».

Αυτή θεωρείται μια έμμεση απάντηση του Μπερλουσκόνι στα όσα αποκάλυψε η συνοδός πολυτελείας Νάντια Μακρί. Η 28χρονη συνοδός, σε τηλεοπτική της συνέντευξη, επιβεβαίωσε ότι συνάντησε δυο φορές τον «Καβαλιέρε», λαμβάνοντας 5.000 ευρώ. Η Μακρί, δήλωσε επίσης ότι «δεν ήταν μόνη, όλες, όμως, οι κοπέλες που βρίσκονταν στα δείπνα του Μπερλουσκόνι, έπρεπε να μείνουν σιωπηλές, να μην επικοινωνούν μεταξύ τους, από την στιγμή που οι οργανωτές δεν επιθυμούσαν να γίνουν αναφορές σε προσωπικές λεπτομέρειες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης