Το «αντίο» του Τζέραρντ στην 13χρονη Τσάρλι Ρίμερ

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017, 13:51
Το «αντίο» του Τζέραρντ στην 13χρονη Τσάρλι Ρίμερ
Με ένα μήνυμα στο Instagram αποχαιρέτησε ο Στ.Τζέραρντ την 13χρονη φίλη του Τσάρλι Ρίμερ, που πέθανε χθες μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε, για να νικηθεί τελικά από όγκο στον εγκέφαλο.

«Χθες το βράδυ ο άγγελος μας Τσάρλι πέθανε», έγραψε στο Instagram. «Θα ήθελα να στείλω τη συμπάθεια και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους της. Ένα τόσο γενναίο και ιδιαίτερο κοριτσάκι με μια χρυσή καρδιά».

Ο Τζέραρντ, που πέρασε αρκετό χρόνο τα περασμένα Χριστούγεννα με την Τσάρλι Ρίμερ, δημοσίευσε μία φωτογραφία που ήταν οι δύο τους. Την ισχυρή σχέση του με την Τσάσλι αλλά και την οικογένειά της, αποκάλυψε η Liverpool Echo, υποστηρίζοντας ότι ο Τζέραρντ για μήνες επισκεπτόταν κρυφά την έφηβη, ώσπου έγινε «μέλος της οικογένειας».

Ο θείος της μικρής δήλωσε πως ο Άγγλος πρώην διεθνής στήριξε σημαντικά την μικρή: «Ήξερε ακριβώς τι να κάνει για να νιώσει καλύτερα. Μιλούσαν σαν φίλοι και περνούσαν πολλές ώρες μαζί. Ήταν ένας πραγματικός βράχος για την οικογένειά μας, Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και τον νιώθουμε μέλος της οικογένειας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 5 Αυγούστου 2017, 13:51