Λίγες μέρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2012, το περιοδικό Forbes έκανε τους υπολογισμούς του και κατέγραψε ποιοι ήταν οι ηθοποιοί που για κάθε δολάριο της αμοιβής τους (με βάση τις τελευταίες τρεις ταινίες τους) «επέστρεψαν» στο box office μεγαλύτερα πολλαπλάσια κέρδη.

Η Kristen Stewart και η Natalie Portman βρίσκονται στην κορυφή της λίστας, με πρώτη την Portman, καθώς είναι οι ηθοποιοί που αποφέρουν τα περισσότερα κέρδη στα ταμεία. Και μιλάμε για πολύ χρήμα. Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, η Portman για κάθε δολάριο που παίρνει επιστρέφει στην εταιρεία παραγωγής 42,7 δολάρια ενώ η Stewart 40,6. Η Stewart βρίσκεται ψηλά και στη λίστα του Forbes και τις ηθοποιούς που είχαν τα μεγαλύτερα έσοδα το 2012.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά την περίπτωση της Portman, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι η ταινία ο «Μαύρος Κύκνος» κόστισε μόλις 13 εκατομμύρια δολάρια και κέρδισε στο παγκόσμιο box office 329 εκατομμύρια δολάρια.

Τρίτος στην σχετική λίστα είναι ο Shia LaBeouf με 35,8 δολάρια, τέταρτος ο Robert Pattinson με 21,7 και την πεντάδα συμπληρώνει ο Daniel Radcliffe με 30.5.

Στις θέσεις 6-10 βρίσκονται οι εξής αστέρες:

6. Taylor Lautner
7. Bradley Cooper
8. Dwayne Johnson
9. Amy Adams
10. Kevin James

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μάριος Μπουμπής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης