Νέο βίντεο του Ισλαμικού Χαλιφάτου εμφανίζει έναν άνδρα με μικρόφωνο να ενημερώνει ότι 21 Κούρδοι στρατιώτες Πεσμεργκά αιχμαλωτίστηκαν. Οι ίδιοι φέρονται αργότερα να εκτελέστηκαν δι’ αποκεφαλισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νέο βίντεο του Ισλαμικού Χαλιφάτου εμφανίζει έναν άνδρα με μικρόφωνο να ενημερώνει ότι 21 Κούρδοι στρατιώτες Πεσμεργκά αιχμαλωτίστηκαν. Οι ίδιοι φέρονται αργότερα να εκτελέστηκαν δι’ αποκεφαλισμούΣε βίντεο που έχουν διαρρεύσει εμφανίζονται τουλάχιστον 21 άνδρες να οδηγούνται στον θάνατο μέσα σε ατομικά κλουβιά, φορώντας πορτοκαλί στολές.

Ο άνδρας με το μικρόφωνο, σύμφωνα με το CNN, κάνει ερωτήσεις σε ορισμένους από τους αιχμαλώτους, οι οποίοι αναφέρουν ότι είναι μαχητές Πεσμεργκά.

Οι περισσότεροι λένε ότι κατάγονται από το Κιρκούκ. Οι αιχμάλωτοι εμφανίζονται να συμβουλεύουν τους υπόλοιπους Πεσμεργκά να σταματήσουν τον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Χαλιφάτου. Από την πλευρά τους οι τζιχαντιστές τούς συμβουλεύουν να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε άλλο οπτικοακουστικό υλικό τζιχαντιστές περιζώνουν τους στρατιώτες Πεσμεργκά που βρίσκονται στα κλουβιά. 

Άγνωστο παραμένει το σημείο όπου ελήφθησαν τα πλάνα.

Οι Πεσμεργκά θεωρούνται ο υπ’ αριθμόν ένα εχθρός των τζιχαντιστών. Μόλις το Σάββατο, εκτέλεσαν 34 τζιχαντιστές στο Ιράκ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.











σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης