Μπελάδες για τον Τζάστιν Τριντό, με το που ξεκίνησε την προεκλογική εκστρατεία του: στην πρώτη στάση που έκανε το αεροσκάφος του το βράδυ της Τετάρτης στο Βανκούβερ, το ένα φτερό του καταστράφηκε όταν συγκρούστηκε με το… λεωφορείο που μετέφερε τους δημοσιογράφους. Ο Καναδός πρωθυπουργός υποχρεώθηκε έτσι να νοικιάσει σήμερα άλλο αεροσκάφος για να συνεχίσει το ταξίδι του.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σύμφωνα με τους δημοσιογράφους που είναι διαπιστευμένοι στην προεκλογική εκστρατεία του Τριντό, το λεωφορείο τους χτύπησε στο αριστερό φτερό του αεροσκάφους, καθώς περνούσε από κάτω, στο αεροδρόμιο Βικτόρια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τριντό είχε ήδη αποβιβαστεί όταν έγινε το ατύχημα.

«Δεν υπάρχουν τραυματίες και οι ζημιές που προκλήθηκαν στο αεροπλάνο εξετάζονται», εξήγησε μια εκπρόσωπος του Φιλελεύθερου κόμματος, η Ελεανόρ Κατενάρο.

Το ατύχημα πάντως δεν καθυστέρησε τον ηγέτη του κόμματος, ο οποίος αναμένεται εντός της ημέρας να μιλήσει στο Κάμλουπς της Βρετανικής Κολομβίας και κατόπιν στο Έντμοντον, στην Αλμπέρτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το κόμμα νοίκιασε ένα άλλο αεροπλάνο στο οποίο όμως δεν αναγράφεται, όπως στο προηγούμενο, το όνομα του Τριντό.

Στο Twitter, οι περισσότεροι χρήστες έκαναν χιούμορ με το ατύχημα, με έναν από αυτούς να λέει ότι περισσότερο απ’ όλους πρέπει να χάρηκε ο Άντριου Σιρ, ο συντηρητικός αντίπαλος του Τριντό, επειδή «χτυπήθηκε η αριστερά πτέρυγα».

Ο Σιρ είχε και αυτός τα δικά του προβλήματα με το αεροπλάνο του, που φέρει επίσης, με μεγάλα γράμμματα, το όνομά του. Λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατούσε μεταξύ Οτάβας και Κεμπέκ, ο ίδιος και οι δημοσιογράφοι που τον συνοδεύουν αναγκάστηκαν να προσγειωθούν σε άλλο αεροδρόμιο από αυτό που υπολόγιζαν αρχικά και να συνεχίσουν με λεωφορείο το ταξίδι τους.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης