Ένα πραγματικό κυνήγι θησαυρού εξελίσσεται στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ, αφού μια γυναίκα πέταξε κατά λάθος το παλιό στρώμα της μητέρας της στα σκουπίδια, χωρίς να γνωρίζει πως μέσα σε αυτό η μητέρα της είχε κρύψει όλη την περιουσία της, η οποία υπολογίζεται σε ένα εκατομμύριο δολάρια.

Η γυναίκα που ονομάζεται Anat αγόρασε ένα καινούργιο στρώμα για τη μητέρα της και ήθελε να της το παρουσιάσει σαν έκπληξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, όταν έλειπε εκείνη, πέταξε το παλιό στρώμα και το αντικατέστησε με το καινούργιο, αλλά όταν η μητέρα της επέστρεψε και συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, λιποθύμησε!

Η Anat έτρεξε στα σκουπίδια, αλλά ο δήμος τα είχε ήδη περισυλλέξει. Πήγε αμέσως στην τοπική χωματερή, αλλά το στρώμα είχε ήδη μεταφερθεί σε δύο μεγαλύτερες χωματερές μαζί με άλλους τρεις τόνους σκουπιδιών.

Οι έρευνες στην πρώτη χωματερή απέβησαν άκαρπες και πήγε στη δεύτερη, όπου ο υπεύθυνος δήλωσε ότι η γυναίκα, όταν έφτασε εκεί, ήταν πραγματικά απελπισμένη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια ωστόσο φαίνεται πως διατηρεί μια περισσότερο φιλοσοφική στάση για το όλο γεγονός: «Οι άνθρωποι οφείλουν να αναλογιστούν την πραγματική διάσταση των πραγμάτων και να ευχαριστούν το Θεό τόσο για τα καλά, όσο και για τα κακά που τους βρίσκουν».

Η μητέρα πάντως δεν έχει κάνει ακόμα κανένα σχόλιο…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης