Το Twitter ειδοποιεί τους ανενεργούς χρήστες για να συνδεθούν ξανά στους λογαριασμούς τους γιατί κινδυνεύουν άμεσα να χάσουν πρόσβαση, καθώς η εταιρεία πρόκειται να προχωρήσει σε εκκαθάριση λογαριασμών. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι τα tags που θα διαγραφούν θα γίνουν διαθέσιμα στους υπόλοιπους χρήστες.

“Ως μέρος της δέσμευσής μας να υπηρετούμε τη δημόσια συζήτηση, εργαζόμαστε για να καθαρίσουμε ανενεργούς λογαριασμούς για να παρουσιάσουμε ακριβέστερες και πιο αξιόπιστες πληροφορίες”, ανέφερε σύμφωνα με το gr.pcmag.com, το Twitter σε δήλωση. “Μέρος αυτής της προσπάθειας είναι να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να συνδέονται ενεργά και να χρησιμοποιούν το Twitter όπως αναφέρεται στην Πολιτική Αδρανών Λογαριασμών μας”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πολιτική, η οποία υπάρχει από το 2018, λέει ότι το Twitter μπορεί να καταργήσει οριστικά έναν λογαριασμό που δεν έχει συνδεθεί για περισσότερο από 6 μήνες. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, η εταιρεία έδωσε μια σαφή προθεσμία και αυτή είναι η 11η Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του BBC, Dave Lee.

Οπότε, εάν έχετε καιρό να συνδεθείτε στο Twitter, και θέλετε να διατηρήσετε το όνομα χρήστη σας, ήρθε η ώρα να ξανακάνετε login στον παλιό σας λογαριασμό. Οι ανενεργοί χρήστες πρέπει απλώς να συνδεθούν -δεν είναι απαραίτητο να κάνουν κάποιο tweet- για να παραμείνουν ενεργοί.

“Έχουμε ήδη ξεκινήσει να ειδοποιούμε πολλούς λογαριασμούς που δεν έχουν συνδεθεί στο Twitter σε διάστημα έξι μηνών για να τους ενημερώσουμε ότι οι λογαριασμοί τους μπορεί να καταργηθούν οριστικά λόγω παρατεταμένης αδράνειας”, πρόσθεσε η εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε απλώς ότι οι λογαριασμοί που επηρεάζονται θα απομακρυνθούν κατά τη διάρκεια πολλών μηνών και όχι όλοι μαζί.

Για λογαριασμούς χρηστών που έχουν καταχωριστεί σε άτομα που έχουν πεθάνει πρόσφατα, το Twitter συμβουλεύει τα μέλη της οικογένειας να επικοινωνούν με την εταιρεία. Ωστόσο, η τρέχουσα πολιτική θα επιτρέψει στο μέλος της οικογένειας μόνο να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό και όχι να τον αναλάβει. “Δεν έχουμε τρόπο να μνημονεύσουμε κάποιον λογαριασμό, αλλά σκεφτόμαστε τρόπους για να το κάνουμε”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης