Το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε ο Φώτης Ντούλος, λίγο πριν αυτοκτονήσει

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, 12:59
Το χειρόγραφο σημείωμα που άφησε ο Φώτης Ντούλος, λίγο πριν αυτοκτονήσει

«Αν διαβάζετε αυτό, δεν υπάρχω πια», γράφει ο Φώτης Ντούλος, σε ιδιόχειρο σημείωμα που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα New York Post.

«Αρνούμαι να περάσω ακόμη μια ώρα στη φυλακή για κάτι που δεν είχα κάνει», έγραψε σύμφωνα με την εφημερίδα κάποια στιγμή προτού αυτοκτονήσει γεμίζοντας με καπνούς εξάτμισης το Chevrolet Suburban.

«Αρκετά πια», έγραφε στο σημείωμα, το οποίο βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο. «Αν χρειάζεται να μου πάρετε το κεφάλι για να τελειώνει όλο αυτό, κάντε το».

«Θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια και τους φίλους μου που έμειναν μαζί μου αυτή τη δύσκολη στιγμή».

«Πάνω απ 'όλα η Άννα Κάρι. Λυπάμαι που σας άφησα κάτω και δεν συνέχιζα τον αγώνα» καταλήγει στο σημείωμα που υπογράφει με το όνομά του, «Φώτης».

Ο Έλληνας κατασκευαστής, 52 ετών, έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη το βράδυ στο ιατρικό κέντρο Jacobi στο The Bronx, όπου είχε μεταφερθεί μετά από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα.

Το σημείωμα που άφησε πίσω του ήταν χειρόγραφο. Το έγραψε ο ίδιος με μπλε μελάνι σε ένα φύλλο χαρτιού και είχε ημερομηνία 28/1/2020, την ημέρα δηλαδή που βρήκε τον θάνατο στο αυτοκίνητότου, μέσα στο γκαράζ του αρχοντικού του, στο Farmington.

Να σημειωθεί ότι την ημέρα που σημειώθηκε η απόπειρα αυτοκτονίας, ο Ντούλος που βαρύνονταν με την κατηγορία της δολοφονίας σε βάρος της συζύγου του Τζένιφερ, ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο, με την αναμενόμενη απόφαση να προβλέπει εκ νέου φυλάκιση.

Ο ίδιος, απέρριπτε τις κατηγορίες περί ανθρωποκτονίας και δήλωνε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση της Τζένιφερ, τον περασμένο Μάιο.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2020, 13:02