Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν την Τρίτη σε κεντρικό σταθμό τρένου στη Γερμανία, όταν ένας ένοπλος επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτες, σκοτώνοντας έναν εξ αυτών.

Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν την Τρίτη σε κεντρικό σταθμό τρένου στη Γερμανία, όταν ένας ένοπλος επιτέθηκε με μαχαίρι σε επιβάτες, σκοτώνοντας έναν εξ αυτώνΉταν νωρίς το πρωί, όταν κάτοικοι της συνοικίας Grafing, κοντά στο Μόναχο, ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν σε αμαξοστοιχία, κατευθυνόμενοι προς τις δουλειές τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ξαφνικά, ένας νεαρός άνδρας κραδαίνοντας ένα μαχαίρι φώναξε «Allah Akbar» (Ο Αλλάχ είναι μεγάλος) και αμέσως επιτέθηκε στους ανθρώπους που βρίσκονταν πλησίον του.

Οι αρχικές αναφορές έκαναν λόγο για τουλάχιστον τέσσερις τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά, ωστόσο αργότερα ανακοινώθηκε πως ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από την επίθεση.

Οι υπόλοιποι τρεις εμφανίζονται να φέρουν ελαφρά τραύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτήν την ώρα, σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό του Μονάχου Bayerischer Rundfunk, οι αστυνομικές αρχές έχουν κινητοποιηθεί και εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες του αιματηρού επεισοδίου.

Οι δικαστικές αρχές της Γερμανίας ανέφεραν πως ένας ύποπτος έχει συλληφθεί. Ο συλληφθείς δεν έχει ποινικό μητρώο, ενώ σύμφωνα με τη δήμαρχο της πόλης, Angelika Obermayr, είναι Γερμανός πολίτης.

Το RT μετέδωσε πως η αστυνομία δεν αποκλείει το σενάριο επίθεσης με θρησκευτικά κίνητρα, παρ’ όλα αυτά, αξιωματούχος του Σώματος δήλωσε πως δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί τα ακριβή αίτια του περιστατικού.

Ο σταθμός Grafing έχει κλείσει και αναμένεται να σημειωθούν καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης