Τουρκία: Ελεύθερο αφέθηκε το γεράκι-κατάσκοπος

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013, 20:45
Τουρκία: Ελεύθερο αφέθηκε το γεράκι-κατάσκοπος
Ακόμη και μέσα σε ένα κόσμο σαν κι αυτόν, το βασικό συστατικό στοιχείο του οποίου είναι η παράνοια, μια είδηση σαν κι αυτή εξακολουθεί να πέραν κάθε φαντασίας:

Eλεύθερο (και μάλλον χωρίς... περιοριστικούς όρους) από τις Τουρκικές Αρχές αφέθηκε ένα γεράκι που είχε συλληφθεί (!) ως ύποπτο κατασκοπείας καθώς μετά από ακτινογραφίες στις οποίες υπέβαλαν στο έρμο πουλάκι ανακάλυψαν συσκευή παρακολούθησης για την εμφύτευση της οποίας πιστεύεται πως ευθύνονται οι Ισραηλινοί.

Το γεράκι αρχικά προκάλεσε τις υποψίες λόγω του μεταλλικού δακτυλίου που έφερε στο πόδι του με τον κώδικα «23411 telavivunia israel» κάτι που οδήγησε τους κατοίκους της κοινότητας Αλτινάιβα που το βρήκαν, να το παραδώσουν στις τοπικές αρχές...

Το πουλί στη συνέχεια μπήκε σε απίστευτες ιατρικές περιπέτειες καθώς ελέγχθηκε με ακτινολογικά μηχανήματα σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο, για να διαπιστωθεί εάν έφερε εμφυτευμένα στο σώμα του μικροτσίπ, ή άλλα μηχανήματα κατασκόπευσης, σύμφωνα με δημοσίευμά της Μιλιέτ, η οποία είχε στην πρώτη της σελίδα μια φωτογραφία της ακτινογραφίας του γερακιού, με τον τίτλο «Ισραηλινός πράκτορας».

Επιμέλεια: Παύλος Κιρκασίδης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Ιουλίου 2013, 20:45