Σοκ προκαλούν νέα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, μετά την είδηση για τον ομαδικό βιασμό που υπέστησαν μαθήτριες στην επαρχία Σιίρτ, στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας.

Σύμφωνα με τις νέες αναφορές, οκτώ αγόρια, 11 ως 14 ετών, από οικοτροφείο για άπορα παιδιά, βίασαν ένα αγόρι 2 ετών και ένα κορίτσι 3 ετών, αφού πρώτα εκβίασαν με φωτογραφίες την ξαδέλφη του αγοριού.
Καταγγέλλεται ακόμη ότι προσπάθησαν να σκοτώσουν τα νήπια και ότι το κοριτσάκι υπέκυψε, ενώ το αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα περιστατικά συνέβησαν τον Απρίλιο του 2009, ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα οι έρευνες της αστυνομίας. Οι Αρχές έχουν ήδη συλλάβει εννέα υπόπτους, εκ των οποίων οι έξι κλείστηκαν σε αναμορφωτήριο.

Την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι ανήλικες μαθήτριες βιάζονταν κατ’ εξακολούθηση από τους κατοίκους του χωριού όπου διέμεναν στην επαρχία Σιίρτ.

Εντύπωση επίσης προκαλεί ότι η υπουργός Παιδείας μετά τις καταγγελίες μίλησε για κιτρινισμό από την πλευρά των μέσων ενημέρωσης, σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης