Τραγική κατάληξη είχαν οι διακοπές στις Μπαχάμες για μια οικογένεια από την Καλιφόρνια. Η 21χρονη φοιτήτρια Τζόρνταν Λίντσεϊ έχασε τη ζωή τους καθώς την ώρα που κολυμπούσε δέχθηκε άγρια επίθεση από τρεις καρχαρίες.

Η 21χρονη έκανε κατάδυση κοντά στο νησί Ρόουζ στα νερά του Βόρειου Ατλαντικού Ωκεανού όταν δέχθηκε την επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη φοιτήτρια υπέστη τρομακτικά τραύματα, καθώς οι καρχαρίες της έκοψαν το δεξί χέρι και τη δάγκωσαν στο αριστερό, τα δύο κάτω άκρα και τους γλουτούς.  «Μας λείπει τόσο πολύ. Νοιαζόταν για τους άλλους, αγαπούσε όλα τα ζώα. Είναι τραγική ειρωνεία που έχασε τη ζωή της από επίθεση καρχαριών», είπε συντετριμμένος ο πατέρας της, Μάικλ Λίντσεϊ.

 

Οι γονείς δήλωσαν ότι είδαν τους καρχαρίες να την πλησιάζουν και άρχισαν να φωνάζουν από το πλοίο στο οποίο επέβαιναν και παρακολούθησαν όλα όσα συνέβησαν στην κόρη τους. Είπαν ότι φώναζαν με όλη τους τη δύναμη, αλλά η κόρη τους δεν τους άκουσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 21χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, όπου και υπέκυψε στα τραύματά της.

Η αδελφή του θύματος δημιούργησε μια ιστοσελίδα συγκέντρωσης χρημάτων στο διαδίκτυο για να καλυφθούν τα έξοδα της κηδείας της Τζόρνταν. «Η Τζόρνταν Λίντσεϊ ήταν μια πολυαγαπημένη κόρη, αδελφή και φίλη. Στις 26 Ιουνίου σκοτώθηκε έπειτα από επίθεση καρχαριών στις Μπαχάμες», γράφει η ιστοσελίδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης