Ένα κοριτσάκι 5 μηνών, που επέβαινε σε όχημα, πυροβολήθηκε θανάσιμα στο Σικάγο.

Το βρέφος, το οποίο ταυτοποιήθηκε ως Σεσίλια Τόμα βρισκόταν σε ένα αυτοκίνητο στο τετράγωνο 7700 του South South Shore Drive γύρω όταν ένα άλλο αυτοκίνητο πλησίασε και άνοιξε πυρ, σύμφωνα με την αστυνομία του Σικάγο και τη Natalia Derevyanny, εκπρόσωπο του γραφείου του ιατροδικαστή της κομητείας Κουκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μωρό, όπως αναφέρει η Chicago Tribune, χτυπήθηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Comer, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

 

Ο Άντριου Χολμς, υπεύθυνος αντιμετώπισης κρίσεων, δήλωσε ότι η οικογένεια ζητά από μέλη της κοινότητας που μπορεί να έχουν δει κάτι να δώσουν πληροφορίες και από την αστυνομία να χρησιμοποιήσει κάθε δυνατό μέσο για να εντοπίσει τον δράστη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την ένοπλη επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η μικρή Σεσίλια, ένας 41χρονος άνδρας που βρισκόταν σε άλλο αυτοκίνητο τραυματίστηκε με την αστυνομία να ενημερώνει πως ο άνδρας έφτασε στο Ιατρικό Κέντρο του Πανεπιστημίου του Σικάγο με ιδιωτικό όχημα έχοντας δεχθεί πυροβολισμό στο μάτι.

Το κοριτσάκι θα γινόταν 6 μηνών σε τέσσερις ημέρες, σύμφωνα με την Derevyanny, καθιστώντας το ένα από τα μικρότερα θύματα που πυροβολήθηκαν θανάσιμα στο Σικάγο.

Μέσω του Twitter, ο υποψήφιος δήμαρχος του Σικάγο, Ja’Mal Green απευθύνει έκκληση για τον εντοπισμό του δράστη, προσφέροντας μάλιστα αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον γνωρίζει κάτι.

«Ένα κοριτσάκι 5 μηνών μόλις πυροβολήθηκε στο κεφάλι στο Σικάγο. Η καρδιά μου ραγίζει για αυτό το νεαρό κορίτσι και την οικογένειά της. Προσφέρω μια ανταμοιβή 5.000 δολαρίων τώρα σε κάποιον που θα δώσει απαντήσεις που μπορούν να οδηγήσουν σε σύλληψη και καταδίκη! 2.500 δολάρια όταν συλληφθεί και 2.500 δολάρια όταν καταδικαστεί», έγραψε χαρακτηριστικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης