Έναν αισιόδοξο λόγο για την Ημέρα των Ευχαριστιών εκφώνησε ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ν. Τραμπ απευθυνόμενος στα αμερικανικά στρατεύματα στο εξωτερικό, εξαίροντας τις επιτυχίες που έχουν σημειωθεί στο Αφγανιστάν και στον πόλεμο ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος, υπογραμμίζοντάς τους ότι μάχονται για «κάτι αληθινό».

Μιλώντας σε ζωντανή μετάδοση μέσω τηλεδιάσκεψης από το Παλμ Μπιτς της Φλόριντα στο στρατιωτικό προσωπικό που υπηρετεί στο Αφγανιστάν, στο Ιράκ και σε άλλα μέρη στο εξωτερικό, ο Τραμπ τους χαρακτήρισε «πολύ ξεχωριστούς ανθρώπους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χαρακτήρισε τα στρατεύματα στο Αφγανιστάν «γενναίους και απίστευτους πολεμιστές» που «αντίστρεψαν» την κατάσταση τους τελευταίους τρεις με τέσσερις μήνες. «Είπαμε προχωρήστε, θα πολεμήσουμε για να νικήσουμε», τόνισε. «Δεν πολεμάμε πλέον απλά για να περιφερόμαστε, πολεμάμε για να νικήσουμε».

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε στους στρατιωτικούς ότι μπορούν να προσμένουν κατά την επιστροφή τους σε οφέλη από «μεγάλες, υπέροχες, παχυλές φορολογικές περικοπές», σε ένα χρηματιστήριο σε ύψη ρεκόρ, θέσεις εργασίες και οικονομική ανάπτυξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης