Ξεσπάθωσε και πάλι εναντίον των Μέσων ο πρόεδρος των ΗΠΑ, γράφοντας στο Τwitter του πως τα «άρρωστα και επικίνδυνα media με “fake news” του επιτίθενται χαρακτηρίζοντάς τον «εχθρό του λαού» και «με τα δημοσιεύματά τους μπορεί να προκαλέσουν πόλεμο»…

Όπως υποστηρίζουν τα προσκείμενα στους Δημοκρατικούς αμερικανικά ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες «ο Τραμπ προκαλεί μεγάλο διχασμό και έλλειψη εμπιστοσύνης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε νεότερο tweet, επαναλαμβάνει τις κατηγορίες του γράφοντας: «Είναι πολύ άσχημο που ένα μεγάλο μέρος από τα Media αρνούνται να μεταδώσουν κάτι για τα χαλκευμένα ψέματα στο Κυνήγι των Μαγισσών. Αντίθετα μάλιστα τα αποκαλούν ”FAKE NEWS”!

Ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, έχει ξεκινήσει σταυροφορία εναντίον των ”fake news” ακόμη πριν αναλάβει καθήκοντα στον Λευκό Οίκο και πολλές φορές έχει αρνηθεί να δώσει απάντηση στη διάρκεια συνεντεύξεων Τύπου σε ρεπόρτερς από μη αρεστά σ΄αυτόν Μέσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόσφατα δήλωσε πως «το NBC, πιθανότατα είναι χειρότερο κι από το CNN».

Στο ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη συνέντευξη Τύπου μαζί με την πρωθυπουργό Τερέζα Μέι, είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ερώτηση που του είχε θέσει ο ανταποκριτής του CNN, Jim Acosta.

Σύνταξη Κ. Μπετινάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης