Τρεις νεκροί από ανεμοστρόβιλους στις νότιες ΗΠΑ

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, 13:03
Τρεις νεκροί από ανεμοστρόβιλους στις νότιες ΗΠΑ
Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τέσσερα παιδιά που βρίσκονταν σε παιδικό σταθμό τραυματίστηκαν από ανεμοστρόβιλους που έπληξαν στη διάρκεια της νύχτας και σήμερα το πρωί τις νότιες ΗΠΑ, ανακοινώθηκε από τη μετεωρολογική υπηρεσία.

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο Ρόζαλι της βορειοανατολικής Αλαμπάμα, όπου τουλάχιστον ένας ανεμοστρόβιλος αναφέρθηκε από παρατηρητή, σημείωσε στον ιστότοπό της η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Περίπου 10 χιλιόμετρα ανατολικά, στο Άιντερ της Αλαμπάμα, τέσσερα παιδιά καθώς κι άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν καταστράφηκε ένας παιδικός σταθμός που λειτουργούσε 24 ώρες το 24ωρο, πρόσθεσε η υπηρεσία.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία ανέφερε πληροφορίες για 27 ανεμοστρόβιλους, καθώς το σύστημα χαμηλού βαρομετρικού με χαλάζι και σφοδρές βροχοπτώσεις πέρασε από το ανατολικό Τέξας, το βόρειο Μισισίπι και την Αλαμπάμα, και έφθασε αργά χθες τη νύχτα και σήμερα το πρωί στο νοτιοανατολικό Τενεσί.

Σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία και τοπικά μέσα ενημέρωσης, καταστράφηκαν σπίτια και επιχειρήσεις, έπεσαν στύλοι ηλεκτροδότησης και δένδρα.Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2016, 14:02