Σε θρίλερ εξελίσσεται το ροζ σκάνδαλο στην Κολομβία, έπειτα από την παραίτηση τριών ακόμη μελών των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, δέχτηκε στο Λευκό Οίκο τον επικεφαλής της υπηρεσίας, Μαρκ Σάλιβαν. Σύμφωνα με τον ανώτατο αρμόδιο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου, ο πρόεδρος Ομπάμα θέλησε να ενημερωθεί για κάθε εξέλιξη, από τον Μαρκ Σάλιβαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσίευμα των New York Times αναφέρει πως στο σκάνδαλο εμπλέκονται 20 γυναίκες, μία εκ των οποίων ισχυρίζεται ότι ένας από τους μυστικούς πράκτορες συμφώνησε να της καταβάλει το χρηματικό ποσό των 800 δολαρίων, προκειμένου να έρθουν σε ερωτική επαφή. Το επόμενο πρωί όμως δεν της έδωσε το συμφωνηθέν ποσό, αλλά μόλις 30 δολάρια, με αποτέλεσμα να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου!

Δείτε το video…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάποιος να τη φυλάει

Τα πράγματα δείχνουν να περιπλέκονται ακόμη περισσότερο ύστερα από την αποκάλυψη πως ένας εκ των κατηγορουμένων είχε διατελέσει μέλος της προσωπικής φρουράς της Sarah Palin, την περίοδο που η τελευταία πραγματοποιούσε την προεκλογική της εκστρατεία για το χρίσμα του ρεπουμπλικανικού κόμματος.

O David Chaney είχε αναρτήσει σχετικό φωτογραφικό υλικό στο προφίλ του στο Facebook, αφήνοντας μάλιστα από κάτω το σχόλιο: «Πραγματικά την είχα από πολύ κοντά… αν καταλαβαίνετε τί εννοώ;». Όπως ήταν φυσικό η πρώην κυβερνήτης της Αλάσκα έχει πυρ και μανία, δίνοντας «πληρωμένη» απάντηση στον πρώην πράκτορα μέσω του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου, Fox News.

«Αυτός ο “γελοίος” πράκτορας, ο οποίος “ανέβασε” φωτογραφίες και σχόλια, υποστηρίζει πως ήλεγχε κάποιον. Για έλεγξε λοιπόν αυτό σωματοφύλακα: Απολύεσαι! Και ελπίζω η σύζυγός σου να σε βάλει να κοιμηθείς στο χαλάκι», δήλωσε γεμάτη θυμό την Πέμπτη.

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Διαβάστε επίσης:

Νέες αποκαλύψεις για τους «άτακτους» πράκτορες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης