Τρεις άνδρες συνελήφθησαν στη Ρώμη ως ύποπτοι για τη δολοφονία της 16χρονης Desiree Mariottini, σύμφωνα με την εφημερίδα The Local.

Οι τρεις άνδρες κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό, δολοφονία και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ και οι τρεις έχουν προηγούμενες καταδίκες για διακίνηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την εφημερίδα πρόκειται για δυο άνδρες από τη Σενεγάλη 26 και 43 ετών και έναν από τη Νιγηρία, 40 ετών.

Η αστυνομία φέρεται να αναζητά έναν ακόμα άνδρα σε σχέση με το περιστατικό.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε νεκρή στις 19 Οκτωβρίου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην περιοχή Σαν Λορένζο, που είναι γνωστή για τη διακίνηση ναρκωτικών που γίνεται εκεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αν και οι ακριβείς συνθήκες του θανάτου της κοπέλας δεν έχουν γίνει γνωστές, σύμφωνα με τη νεκροψία η ίδια βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά.

«Θέλω δικαιοσύνη για την Desiree. Δε θέλω αυτή η τραγωδία να συμβεί σε άλλα κορίτσια», δήλωσε η μητέρα της άτυχης κοπέλας Barbara Mariottini.

Από την πλευρά της, η δήμαρχος της Ρώμης Virginia Raggi ανακοίνωσε μία ημέρα πένθους στην πόλη. Ανακοίνωσε επίσης ότι οι αρχές θα αυξήσουν τους ελέγχους στην περιοχή Σαν Λορένζο και θα αυξήσουν το όριο της ηλικίας που επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης