Τέσσερις κάτοικοι της Νότιας Κορέας έχασαν τη ζωή τους και ένας Αμερικανός στρατιώτης υπέστη ελαφρά τραύματα, αφότου ένα ΙΧ με 2 ζευγάρια επιβατών συγκρούστηκε με στρατιωτικό όχημα των ΗΠΑ που όδευε προς μια στρατιωτική βάση, αρκετά κοντά στη Σεούλ.

Το συμβάν έλαβε χώρα στην πόλη Pocheon, 40 χλμ. βόρεια της πρωτεύουσας της Ν. Κορέας, την περασμένη Κυριακή, όπως αναφέρει το Yonhap News Agency.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΙΧ που μετέφερε 4 επιβάτες, σύμφωνα με την προαναφερθείσα αναφορά, προσέκρουσε σε στρατιωτικό όχημα των ΗΠΑ που κατευθυνόταν προς τη στρατιωτική βάση στο Cheorwon, στο προάστιο Gangwon, στα σύνορα με τη Β. Κορέα.

Τα 4 θύματα, περίπου 50 ετών, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψαν στα τραύματά τους αργότερα το ίδιο βράδυ, παρά τις προσπάθειες διάσωσης.

Φωτογραφίες από το συμβάν δείχνουν το μπροστινό μέρος του επιβατικού οχήματος να είναι διαλυμένο, με συντρίμμια παντού στην ευρύτερη περιοχή του ατυχήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προσωπικό των ΗΠΑ, που επέστρεφε από στρατιωτική άσκηση, κατάφερε να βγει σχετικά αβλαβής από τη σύγκρουση, η οποία προκάλεσε ζημιά σε αλυσιδωτά τμήματα του αρματωμένου οχήματος. Ένας στρατιώτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρύ τραυματισμό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης