Με ένα τσουχτερό πρόστιμο πλήρωσε ένας 85χρονος Ιταλός, τις σχεδόν καθημερινές επισκέψεις του σε ιερόδουλες, σε πιάτσα στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Οι αστυνομικοί παρότι τον είχαν δει πάρα πολλές φορές στην περιοχή, ποτέ δεν τον σταμάτησαν γιατί θεώρησαν πως είναι πολύ μεγάλος σε ηλικία για να είναι πελάτης των παράνομων ιερόδουλων. Η αλήθεια είναι όμως διαφορετική, καθώς ο ηλικιωμένος ταξίδευε καθημερινά από την πόλη Πέζαρο έως το παραθαλάσσιο θέρετρο Ρίμινι, που έχουν απόσταση 1,5 ώρας μεταξύ τους, για να επισκεφτεί τις ιερόδουλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 85χρονος ήταν ένας από τους πιο συχνούς επισκέπτες της συνοικίας με τα «Κόκκινα Φωτάκια». Την περασμένη εβδομάδα όμως, αστυνομικός της τροχαίας τον έπιασε στα πράσα με μια ιερόδουλη μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητό του.

Ο ηλικιωμένος δεν έδειξε το παραμικρό σημάδι ντροπής, αντίθετα έδειξε αμέσως τα στοιχεία της ταυτότητάς του στον αστυνομικό χωρίς να αρχίσει τις δικαιολογίες και συμφώνησε να πληρώσει το τσουχτερό πρόστιμο. Διαμαρτυρήθηκε ωστόσο όταν άκουσε ότι το ύψος του προστίμου είναι 100 ευρώ, λέγοντας στον αστυνομικό ότι «είναι πολλά τα λεφτά για ένα συνταξιούχο». Πάντως το όργανο της τάξης, δεδομένου και του προχωρημένου της ηλικίας του, πέραν του προστίμου δεν άσκησε άλλες διώξεις κατά του 85χρονου.

Το κορίτσι που «πιάστηκε» μαζί με τον ηλικιωμένο, προσπάθησε πάντως να δικαιολογηθεί λέγοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν κάναμε και τίποτα φοβερό. Στην ηλικία του κάνει ό,τι μπορεί».

Σύμφωνα με την Μπολονέζικη εφημερίδα Il Resto del Carlino, τα πρόστιμα στους πελάτες των ιερόδουλων στο Ρίμινι πέφτουν βροχή. Στις περισσότερες περιπτώσεις σύμφωνα με τις αρχές, οι παραβάτες τα πληρώνουν ακαριαία και αδιαμαρτύρητα, καθώς τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν για τις «ροζ» περιπτύξεις τους, συχνά ανήκουν στους γονείς ή τις συζύγους τους.

Πηγή: Sputnik 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης