Τζιχαντιστές βίασαν 9χρονη η οποία έμεινε έγκυος!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 12 Απριλίου 2015, 15:43
Τζιχαντιστές βίασαν 9χρονη η οποία έμεινε έγκυος!
Δεν χωρά ανθρώπινος νους την φρίκη που έζησε ένα 9χρονο κορίτσι, το οποίο έμεινε έγκυος αφότου βιάστηκε από τουλάχιστον δέκα Τζιχαντιστές!

Το ακόμα πιο σοκαριστικό στην όλη υπόθεση, είναι πως η μικρούλα κινδυνεύει να πεθάνει κατά την διάρκεια της γέννας, λόγω του νεαρού της ηλικίας της, με την καισαρική τομή να κρίνεται… άκρως επικίνδυνη.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή πρακτορεία και εκπρόσωποι της φιλανθρωπικών οργανώσεων, μετά από αυτή την εμπειρία η μικρή είναι «νοητικά και σωματικά τραυματισμένη».

Για τον λόγο αυτό μεταφέρθηκε στην Γερμανία ώστε να λάβει ιατρική περίθαλψη.

Σημειώνεται πως το κοριτσάκι ήταν ανάμεσα στις δεκάδες γυναίκες και παιδιά που αφέθηκαν ελεύθερα την περασμένη εβδομάδα μετά από ένα χρόνο αιχμαλωσίας από τους Τζιχαντιστές, και ανήκει στους περίπου 40.000 Yazidis, μια μειονοτική ομάδα που κατοικεί κατά κύριο λόγο στην κουρδική περιοχή του Ιράκ – η οποία δέχθηκε επίθεση στην πλαγιά ενός βουνού, τον Αύγουστο του 2014.

Εκατοντάδες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της μάχης και ο αριθμός των κοριτσιών που εξακολουθούν να κρατούνται από εξτρεμιστές μαχητές ανέρχεται σε 4.000.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Απριλίου 2015, 15:47